Lukta på ögonbryn?

HAHAHAH ASSÅ JAG KAN INTE SLUTA SKRATTA, denna video är bara för rolig, en japansk tjej möter Rupert och ber honom göra dom konstigaste sakerna :D

Verkligen!?

Blev verkligen förbluffad av denna  video, ser ni ens vem som spelar BASEN!?!!!
Visste verkligen inte att hon kunde spela den, ännu mindre att hon hade ett band? :D


Go voldyy! :D

Visste ni att Voldemort faktiskt var orsaken till att Hermione, Ron och Harry blev vänner? Han skickade ju dit det där stora trollet i den första filmen, så Harry och Ron försökte ju rädda Hermione från det, när dom hade lyckats så blev ju dom vänner. ;)

Dan!

Gjorde verkligen min dag ;D

DAGENS BILD!

HAHAHAHAH XD

Vilken lärare tycker du mest om på Hogwarts?

HMMM....det var faktiskt en svår fråga men skulle nog välja Minerva Mcgonagall och Remus Lupin för att de har nog mest rättvisa och vänlighet i sig, och dom behandlar alla lika, annars så gillar jag Snape också men om han var i min skola och behandlade mig dåligt skulle jag inte gilla honom, men jag gillar ju själva karaktären för Snape har ju lika myket hjärta i sig dom exempel Mcgonagall men han visa INTE DET! ;/


Vilket av dom fyra olika hemmen skulle du vilja bo på i Hogwarts?

Jag skulle gärna vilja bo i Gryffindor SÅKLART! men känner att jag egentligen kommer bli placerad i Hufflepuff (om det fanns något sorts test). Jag är faktiskt mer Hufflepuffare än Gryffindorare tycker jag själv, men om JAG skulle få bestämma så skulle jag VERKLIGEN vilja hamna i Gryffindor!


Om du fick chansen att vara med i harry potter. Vilken karaktär skulle du vilja vara (gäller killar också)

Jag skulle gärna vilja vara Hermione, men samtidigt vill jag vara Luna också, jag kan inte välja :D
Luna är mer lik mig, Hermione är däremot inte så lik mig, jag gillar inte läxor, men har ändå ganska så bra betyg. Okej har bestämt mig, jag vill vara Luna!! :D
  • Jag vet inte om ni kommer ihåg det men för länge sen så skrev jag ett inlägg om att ormen i den första filmen (den som harry släpper ut i ett zoo) den är inte Voldemorts orm Nagini, alltså jag hade fel jag skrev att det var samma orm, fast det är tvärtom ;)

Vilken Harry Potter-bok gillar du bäst?

Jag har nog redan svarat på denna fråga men det var länge sen, och jag hade inte läst ALLA böcker då. Så nu har jag bestämt mig att Dödsrelikerna var bäst, det var den mest spännande boken av dom alla och det fanns inte en minut utan att det hände något, ALLA är ju egentligen jätte bra böcker men om jag MÅSTE säga en så är det nog den boken...skulle nog också kunna säga att De vises sten också är bra, det är där allt började liksom! ;D
  • Evanna Lynch's favorit klädnad hatt var det stora lejon hatten hon en gång hade på sig.

Jag hittade detta JÄTTE SNYGGA halsband och jag vill sååå gärna ha det,
Så nu gäller det att gnälla på min mamma och pappa, I WILL NEVER STOP WHINING ABOUT IT!! :D <3
Accessoar: Harry Potter och Dödsrelikerna

Ett mer kärleks-relation till Draco hade gjort filmerna bättre än vad dom redan är..vad tycker du?

Jo jag tycker att Draco iallafall skulle bli ihop med NÅGON, men han är ju typ FOREVER ALONE i böckerna/filmerna, så tkr att han iallafall skulle skaffat en flickvän även om det inte är någon seriöst eller långvarande. Det skulle ha gjort filmerna/bökerna bra men samtidigt tycker jag om den ensama Draco med hans 2 små gorillor som följer han vart han än går (Crabbe och Goyle)   wink
  • Jason Isaacs ville skoja med Daniel i filmen Hemligheternas kammare så han hittade på en sista replik när dom filmade men Daniel reagerade snabbt och svarade "Don't worry, I will be"  det finns faktiskt ett klipp när en av dom berättar om det, men jag kan tyvärr inte hitta det.


GRATTIS I EFTERSKOTT IGEN...IGEN

Den 22 Jauari eller igår kan vi säga så fyllde John Hurt år (han som spelat Mr. Ollivander) ett stort grattis till honom, jag undrar bara om någon av er vet om han dog i sista filmen? för jag kan inte komma på en scen då han är typ..ja död?
  • Matthew Lewis's sovenir var Nevilles låtsas tänder. ;)

Vem av Snape eller James tycker du passade bäst för Lily?

Jag tror faktiskt att Snape skulle bli en lika bra pappa som James, och jag gissar ju på att förlusten på Lily gjorde honom ledsen och alla har olika sätt att sörja på så och han valde att..ja...vara ska vi säga elak? (han är ju inte egentligen elak). Men som J.K Rowling en gång sagt så var ju Snape för upptagen med svart magi då, och att om han inte varit så besatt av det så skulle han vara gift med Lily och det skulle ha slutat HELT ANNORLUNDA.
James var däremot inte precis den snällaste killen i skolan just då, men han ändrade sig och blev en bättre människa, så det är som om dom bytt plats typ. James gick från att vara en lagbrytare till en bra och snäll person, Snape gick från en snäll person till en elak (han spelar bara elak). SÅÅÅ jag tror då att Snape och Lily skulle ha passat bra ihop men om jag skulle bestämma är jag faktistk nöjd med James och Lily, jag tycker sammtidigt mycket synd om Snape som var SÅÅÅÅ MYCKET förälskad i Lily.

DAGENS BILD!

  • Helena Bonham Carter erkänner att hon en gång petade Matthew Lewis i örat, hon orsakade inre blödningar i örat.

THE WOMAN IN BLACK

Ett till klipp har kommit upp, kolla gärna  KLICKA HÄR
  • J.K Rowling avslöjar att Dumbledore var kär i Grindelwaldkiki upset

SRY!

Förlåt för det dåliga bloggandet, det verkar inte finnas så mycket nyheter om Harry Potter, kanske man kan skriva fanfiction här eller så kan man ha olika frågor som jag svarar på, kan inte ni skriva i kommentarerna vad jag borde skriva om?!

Kan man förlåta Voldemort? Är det möjligt att känna sorg för hans uppväxt?

Man kan inte direkt skylla på att det var hans fel att han blev ond, för han gjordes ju när pappan var påverkad av kärleksdryck så han kan ju inte känna kärlek, samtidigt kan man liksom inte försvara honom att det inte var hans fel, för det var ju han som utförde alla olika onda grejer. Man kan inte förlåta hans handlingar, för han kunde ha gjort saker på ett HELT annat sätt än att bege sig ut, göra Horokruxer och döda människor.
Jag tycker lite synd om Voldemort faktiskt för att han inte vet vad kärlek betyder och hur stark inverkan det kan göra på en person. Han missade ju det bästa med 'livet' (elr magi livet kan man ju säga också?).
  • J.K Rowling har avslöjat att drak blod är en bra spis rengörare :D
HAHAHAHHAHAHA....MR BEAN SOM VOLDEMORT XD

If i went to Hogwarts...

  • Rupert Grint's  favorit HP bok är Goblet of fire (flammande bägaren).
1. Hermione eller Luna
2. Harry haha :D
3. Det skulle nog också vara Draco eller Voldemort :D
4. GRYFFINDOR OFC!
5. Dormmates= vilka jag bor med. Det skulle nog vara Luna Hermoine och Cho
6. Att flyga (om det är ett ämne) annars skulle jag nog ta Defence Agains the dark arts för det skulle nog vara mest spännande.
7. Professor Mcgonagall och Snape (om han behandlade mig bra och inte som han behandlade Harry)
8. Tror det skulle vara Fred :D
9. Haha ska nog inte svara på den frågan :D

On Anderson

Jag hittade en jätte rolig intervju med Daniel Radcliffe som jag tycker ni borde se.
Bästa delen när en tjej från publiken säger "Will you marry me?" hahaha :D
  • Emma Watsons favorit HP bok är Prisoner of Azkaban (Fången på Azkaban).

PART 1
PART 2

FREDAG DEN 13

Har ni haft någon otur idag då? själv så hade jag ett litet, jag har nyss fått linser så det är ganska så nytt för mig, i so lektionen råkade jag typ klia ögat lite och då ramlade linsen av, det värsta med det här är att jag inte kunde gå på toa och fixa den föränn läraren pratat klart så fick hålla i min lins i typ 15 minuter, Haha så det var min otur vad är eran!!!!??? :D

DAGENS BILD!

CHOKLAD ÄR BRA FÖR DIG! :D

DAGENS BILD!


Rupert Grint!

Som ni kanske redan vet så spelar Rupert med i en film som heter "Into the white" och dom har nyss släppt trailern för den filmen, måste säga att Rupert är mycket snyggare i Harry Potter än i den filmen om jag ska vara ärlig haha ;)
TRAILERN

LUNAA!!!<3

Här kan ni se Evanna Lynch när hon prövade för rollen som Luna och jag måste säga att dom verkligen valde rätt hon är den PERFEKTA Luna!! <3

Fans

Det var min första dag i skolan idag och min vän hade rest till Florida och besökt Harry Potter Theme Park så när hon kom till skolan gav hon mig en present och trodde faktistk det var typ någon storts choklad eller så men det visade sig vara EN HARRY POTTER SCARF, det finns inte en sån i Sverige eller det kanske finns men är svårt att hitta, så blev typ jätte glad över att se den haha :D

  • Över 7000 tjejer prövade för rollen som Lavender Brown (Rons flickvän i halvblodsprinsen)
Ett speciellt meddelande till alla fans.
(Om ni har Facebook kan ni gilla Harry Potter sidan och där finns också senaste videos och nyheter som den här.)

Intervju men Dan!

Jo jag hittade en video med Daniel, dom ställer massor av frågor tex om han kan säga vad alla Twilight filmer är och så, jag tycker ni borde kolla på den för det är ganska så rolig ;)

TRYCK HÄR FÖR ATT KOMMA TILL SIDAN :D
  • Dumbledore var 150 år gammal när han dog

PROBLEM

Kommer det fram en lite ruta där det står längst upp Verifiering krävs eller typ nått sånt att du ska ansluta och sen att du ska skriva användarnamn och lösenord??? Jag undrar om det händer för er med för jag prövade med att gå in på min blogg igen  men det kommer ju alltid upp den där rutan, jag vet inte hur man tar bort den faktiskt :/
Ni kan ju trycka på Avbryt annars, tror inte det är så säkert att skriva in erat användarnamn och lösenord så gör inte det tryck bara på avbryt.
skriv i kommentarerna om den kommer upp för er :)

GRATTIS I EFTERSKOTT IGEN!

OKKEEEJ, glömde att jag glömt 2 st till födelsedagar HEHE...
8 Januari - Freddie Stroma (Cormac Mclaggen)
9 Januari - Imelda Staunton (Dolores Umbridge)
ETT STORT GRATTIS TILL DOM MED! <3
  • J.K Rwling dödade inte Hagrid bara för att kunna ha med scenen då han bär Harrys döda kropp (det var ju tur för jag älskar Hagrid!!!)
Mclaggen.jpg

GRATTIS I EFTERSKOTT!

HUR KUNDE JAG GLÖMMA EN AV MINA FAVORIT KARAKTÄRS FÖDELSEDAG!!!???
9 Januari skulle SEVERUS SNAPE ha fyllt år, jag önskar honom ändå en SUPER ROLIG MEGA FÖDELSEDAG, HOPPAS HAN HAR DET BRA DÄR UPPE.


  • J.K.Rowling dödade Remus och Nymfhadora för att påminna personer om barnen som 
    blir kvar utan föräldrar efter ett krig.

Jag tycker han är en av dom bästa karaktärerna jag någonsin sett, vilken är eran?



ENGELSK BOK

HEEEEJ
Är typ jätte glad för mina syster gav mig EN Harry Potter bok i ENGELSKA YAY, men en liten nackdel är ju att dom inte är så förstjusta över HP och dom kan inte så mycket om det även om jag skrikit ut vad den handlar om 1000 gånger, dom köpte mig den femte boken, så nu kan jag inte läsa den innan jag får den första, andra, tredje och fjärde...blev typ också jätte glad för jag vill läsa orginalet, tror det blir bättre men vet inte för jag läste lite den boken och det verkar vara lite FÖR svåra ord, och med svåra ord MENAR jag verkligen det, så vet inte om jag kommer förstå detaljerna så mycket...
Vi får se jag kan berätta om den sen om jag inte glömmer :)
Ville också bara berätta att jag diskuterade med min vän om Harry Potter och vi bestämde oss för att komma på ett nytt smeknamn eller egentligen kom hon på det, det är inte HP om nu tror det, det är HOT POT!
Hahah tycker det är ett SUPER bra smeknamn! :D
  • Den engelska boken order of the Phoenix är den längsta av alla HOT-POT böcker, men även om det är den längsta boken så är filmen kortast av alla andra HOT-POT FILMER. ;)

DAGENS BILD!

HAHAHA NÄÄ DET GÅR INTE ATT SLUTA SKRATTA OM NI FATTAR VAD DOM MENAR I BILDEN! :D
  • Daniel Radcliffe's favorit bok är Harry Potter och den flammande bägaren.

VÄRLDEN GÅR UNDER?

VÄRLDEN GÅR UNDER 2012?
Nu vet jag varför den där forskaren sa att världen skulle gå under, det är ju första året UTAN Harry Potter :0
  • Den sista scenen som blev inspelat i Harry Potter och de vises sten var på samma plats som första.

THE WOMAN IN BLACK

Jo jag läste nyss att filmen Woman in black (Daniel Radcliffe är med i den) ska ha premiär den 24 Januari men det är tyvärr i London, så jag tänkte om någon av er visste när den kmr till Sverige?

  • J.K.Rowling blev frågad att spela Lily i Harry Potter filmen men hon tackade nej och sa att hon bara skulle förstöra rollen på något vis, och att hon inte ville vara en skådespelare.

ÄNDRING :)

Jag har tänkt lite och, många verkade gilla faktan så tänkte varje gång jag gör ett inlägg kan jag ju lägga in lite fakta, så får ni lite varje dag, bra va? :)
Här är iallafall DAGENS BILD! :D


GRATTIS!

Idag fyller David Ryall (Elphias Doge) år ETT STORT GRATTIS TILL HAN!
Jag kmr kanske inte kunna blogga så mycket imorgon för ska fira MIN födelsedag haha hoppades på att någon Harry Potter skådespelare fyllde år samma dag som mig men det fanns ingen som gjorde det, lite synd va?  ;)

MER ROLIG FAKTA!!

  • Harry kommer aldrig bli rektor i Hogwarts för att en akademisk karriär inte passade honom.
  • George kunde inte framkalla en Partronus efter att Fred dött (har jag redan skrivit den elr?)
  • Harry gick ibland tillbaka till Hogwarts för att ge tal om Försvar mot svartkonster.
  • Viktor Krum blev kär i en ny tjej där hemma i Bulgaria.
  • En dödsätares märke (som dom hade på armen) bleknade sen och till slut såg det bara ut som ett ärr, det gjorde inte ont och brännde inte i det mer.
  • När horrokruxen i Harry var förstörd så förlorde han förmågan att tala med ormar
  • När kriget var över såg Harry till att Snapes bild var med i väggen där rektorernas bilder är.
  • Stenen som hade förmågan att få döda personer att leva igen trampades sönder av en "Centaur" (på engelska)
  • Mr.Weasley fixade Sirius motorcykel, och den slutade upp med att Harry fick den.
  • George gifter sig med Angelina Johnson, dom har 2 st barn Fred och Roxanne.
  • Hermione hittade sina föräldrar i Australien och återställde minnet som hon fått dom att glömma.
Japp där hade ni lite mer fakta ;)

Daniel doing a COVER SHOOT!

Heeej, nja vad ska jag skriva rubriken säger ju allt ;)

Rolig fakta!

  • J.K.Rowling är den första författaren att bli en billionär
  • J.K.Rowling skulle faktiskt döda Arthur Weasley i Harry Potter och fenixordern men ändrade det sen till Sirius.
  • Oppugno (trollformerln som Hemoine använde för att skicka fåglarna mot ron i filmen halvblodsprinsen) betyder förolämpa på latin.
  • När man frågade författaren om Lockhart skulle må bättre (han är ju i sjukhuset) så svarade hon "Nej, och inte vill jag att han ska bli det heller han mår mycket bättre där och jag mår mycket bättre utan honom också"
  • Daniel Radcliffe sa att Quidditch vad det värsta grejen med alla inspelningarna.
  • Hermione gick sedan tillbaka till Hogwarts för att jobba klart med hennes sjunde år (alltså efter kriget)
  • Harry, Ron och Hermione la´s på grod korten, både Ron och Albus Dumbledore tyckte att det var det bästa som dom åstakommit.
  • När Fred och George förtrollade snöbollar att kastas på Quirell´s turban, så slog dom ovetande Voldemort i ansiktet
  • När Minerva Mcgonagall gick på Hogawarts så var hon med i Gryffindors Quidditch
  • När dom filmade den första filmen så ändrade Daniel Radcliffe Robbie Coltranes mobil språk till turkiska, så han fick ringa en hår designer för att fixa tillbaka den (haha varför en hår designer undrar jag?)
  • Scenen när Draco går fram till Voldemort och kramar han (i sista filmen) fick dom göra 25 gånger och bara en av dom tagningarna kramade Draco Voldemort, det var faktiskt inte med i manuset att han skulle krama han men dom gjorde det ändå.
  • Det var J.k Rowling som valde vem som skulle bli Minerva (jätte bra val tyckte jag iaf)
  • När man frågade Daniel hur det kändes att kyssa Emma i den näst sista filmen svarade han att han gillade det och att det var roligt.
  • Emma Thompson accepterade sin roll som Professor Trealwney för att imponera på sin 4 åriga dotter
  • Emma Watson erkände att hon varit kär i Tom Felton i dom tidigare filmerna
  • Dom första och sista orden vi hörde Dobby säga är "Harry Potter"
  • När Harry avslöjde sig att han inte var död så vände George på sig för att dela med sig det till sin bror men kommer sen ihåg att han inte finns där längre. KOLLA PÅ HAN DÄR NERE

Hoppas det räcker, jag kommer inte kunna göra så många inlägg imorgon för jag har ganska så fullt upp, det här borde nog räcka eller? :)

The tales of beedle the bard :O

Heellluu, har äntligen fått hem min bok "The tales of beedle the bard", det tog lite tid för det att komma hit för det hade ju varit jul och så men nu är den här. Jag har typ läst till sidan 12 och det verkar bra tycker jag, den innehåller ju olika små berättelser som är kända i magi världen. Jag ville också fråga om ni kunde säga vilken header som var bäst(den förra eller den här), det verkar inte som om många vill svara? :/ ♥


Ååå, det visste jag faktiskt inte, men hade typ klurat ut det
när jag läste den sista boken ;)

GRATTIS!

Idag fyller Verne Troyer (Griphook i alla filmer utom dom sista 2) år. Så ett stort grattis till han, hoppas han har den bästa födelsedagen! ♥

Haha söt bild ;)
Här är han i filmen, okej måste säga att det verkligen inte liknar hans ansikte :O

NY HEADER

Okej jag bestämmde mig för en ny header, blev inte sååå nöjd med den här så jag kanske ändrar tillbaka. SNÄLLAAAA hjälp mig, vilken header var bäst den förra eller den här? Va ärliga :)♥

RSS 2.0