DAGENS BILD!

haha tyckte om denna bild, ganska så lika hehe.....CREEEEPPPYYYY
Daniel såg ändå sååååååå mycket snyggare ut än Robert! ;P


OM jag fick ta tillbaka någon från harry potter som dött

Jag skulle helt klart välja Fred, jag tycker att det var så dåligt att han dog, det borde ha varit någon annan. Jag vet inte varför det störde mig men tycker också synd om Lavender ni vet hon som en gång var Rons flickvän hon dog ju också i filmen. Jag vet att filmen/boken inte blir så särklillt spännande om ingen dör elr så men VARFÖR FRED VAAARRRRFFFÖÖÖÖÖRRR!!!?????


Grattis Molly Weasley!

Idag fyller Julie Walters (Molly) år så vi säger ett stort GRATTIS till henne!
TACK MOLLY FÖR ATT DU VARIT EN SÅN UNDERBAR SKÅDESPELARE GENOM ÅREN! <3



Harry potter ELLER Twilight?

Om jag fick välja mellan Harry potter och Twilight så kan ni ju självklart klura ut vilken jag gillar mest? SÅKLART HARRY POTTER, jag hade aldrig tyckt särkillt mycket om Twilight för den är inte min sort av film, om jag ska vara ärlig så ÄLSKADE jag det första och kollade på den om och om igen men sen blev den bara tråkig aja ANYWAY Harry potter äger!!!!!!!




Min favorit karaktär i Harry Potter

Jo min favorit av alla i harry potter måste nog vara Snape och Harry men mest Snape för vem visste att någon som tillhörde en Slytherin kunde ha ett så gott hjärta och verkligen bry sig om harry fastän han inte riktig vistade det, jag älskar när Snape näms i boken och brukar ibland kolla på sidorna i förväg för att se om det finns hans namn med så att jag kan typ längta tills jag kmr till det kapitlet haha är jag konstig?
Jag älskar Harry mest när han är fräck mot andra och inte låter sig själv bli utskämd elr utskrattad utan gör istället något år det.

Jag gillar också Luna hon är en sån lugn person som jag verkligen önskade att jag kunde vara som hon, Luna verkar inte bry sig så mycket om vad andra tycker om henne utan lever i hennes egna lilla värld.
Jag kan inte vara som henne för jag blir ledsen över dom minsta grejerna till och med.. lite synd :(






File:Daniel Radcliffe.jpg




DAGENS BILD!


hon skulle döda han!?

J.K ROWLING omg om detta verkligen hände som hon säger i videon skulle jag bli verkligen jätte ledsen, jag är glad att hon inte gjorde det :O

Pottermore har sagt att det kmr ta längre tid tills den öppnar till alla :( 



DELETED SCENES

Det här är dom raderade scenera från den sista filmen


DAGENS BILD!



Jag kommer inte kunna blogga så mycket på vardagar för jag har så många prov och så men på helgerna kommer jag försöka blogga som en GALNING :D

DAGENS BILD!

Jag älskar den här bilden, alla 3 ser så söta ut!!!


Pottermore

ÅÅHHHH JAG LÄNGTAR , Pottermore ska snart öppna då kan alla registrera sig WIHHOOO.

Kolla på den här videon, handlar mest om Ron Weasley ;)
FRÅN BÖRJAN TILL SLUTET.

DAGENS BILD!


Tyckte verkligen om denna bild :)

Fred och George Weasley

Haha hittade jätte roliga kommentarer som Fred och George hade sagt i böckerna ni kommer att skratta ihjäl er  I LOVE THEIR HUMOR! :D



Has Ron saved a goal yet?" asked Hermione.
"Well, he can do it if he thinks no one is watching him," said Fred, rolling his eyes. "So all we have to do is ask the crowd to turn their backs and talk among themselves every time the Quaffle goes up on his end Saturday."

"--but you get these massive pus-filled boils too," said George, "and we haven't worked out how to get rid of them yet."
"I can't see any boils," said Ron, staring at the twins.
"No, well, you wouldn't," said Fred, "they're not in a place we generally display to the public --"
"-- but they make sitting on a broom a right pain in the --"

"You're a prefect? Oh Ronnie! That's everyone in the family!" [Molly Weasley]
"What are Fred and I? Next door neighbours?"


"What are we doing here? Has something gone wrong?"
"Oh no, Ron," came Fred's voice, very sarcastically. "No, this is exactly where we wanted to end up."
"Yeah, we're having the time of our lives here," said George, whose voice sounded muffled, as though he was squashed against the wall.

OCH DEN ROLIGASTE TYCKTE JAG VAR DEN HÄR :D

"Make way for the heir of Slytherin, seriously evil wizard coming through..."




Deras riktiga hårfärg :O





Första gången jag såg Harry Potter!

Jag var 8 år tror jag när min syster hade köpt hem Harry Potter och Hemligheternas kammare. Jag kommer ihåg att jag verkligen tyckte om filmen men trodde inte det fanns mer av dom så jag kollade på filmen kanske 7 gånger, det var en underbar känsla att bara fantisera sig in i filmen, jag brukade säga att jag var Harry Potter och kunde trolla jättebra. Nästan 2 år senare upptäckte jag att det faktiskt fanns många mer filmer (inte LITE efterbliven?) så jag kollade på alla men i oordning, för att jag hade gjort det så fattade jag nästan inget så det blev inte så roligt längre. När jag var 11 hade jag sett alla filmerna (som då var ute) i ordning men fattade ändå inget, jag hade många frågor som att Hur kom han till skolan? Hur kom han hem till familjen Dursley? Vem avslöja att han var en trollkarl?
Jo det var såhär att jag kanske inte nämnde det men du som läsare kanske gissade ut det att jag INTE såg den första filmen alltså De vises sten, inte föränn förra året hade jag märkt det så jag kollade om på ALLA (nästan inte dom sista som inte var ute än), Kände mig faktiskt ganska glad att jag glömt att kolla på den för nu fattade ju jag hela filmen. Den första filmen var JÄTTE bra tyckte jag till och med bättre än den anda,  såklart så kollade jag på den om och om och om igen var som besatt i den.
När den näst sista filmen kom ut kändes det väldigt nära slutet men jag tänkte inte så mycket på det utan sa till mig själv att det tar ett helt år tills nästa film kommer ut DET ÄR INTE SLUT ÄN. Såklart när det sista filmen kom ut tittade jag på den med mina vänner som inte alls fattade för de hade inte ens sett 2 st av filmerna, medans jag satt där och försökte hålla mig för att inte gråta så ville min vän bara fjanta sig, hon tyckte att det tydligen var roligt att sitta och peta på mig när det blev långtråkigt, blev såklart JÄTTE iriterad men sa inget (DUMT AV MIG) för sen började hon dricka min Fanta och ta från mina popcorn när hon hade allt fullt och inte ens tagit en enda klunk av hennes dricka, sa åt henne att sluta så hon gjorde det efter ett tag.
När Snape dog var det som om att allt var slut,  jag kunde inte fatta att han någonsin skulle dö? varför tänkte jag då och försökte hålla mig, jag ville inte gråta framför dom.
Jag älskade slutet och tyckte att det var bäst så för dom kan ju inte göra fler och fler filmer det blir ju bara långtråkigt senare.
När jag kom hem var jag på skit humör orkade inte göra nått, kunde inte fatta att det var slutet jag ville inte acceptera det än, den natten grät jag jätte mycket. Det kom från ingenstans jag  bara började gråta....
Det här är min historia om hur jag för första gången såg på Harry Potter hoppas  du inte råkade somna.

Harry Potter is my life. McGonagall has Transfigured all my sadness into a happy thought. Luna is my source of energy. Nevile is my role model. Ron is the root of my smile. Hermione is the girl who solves every problem in my life. Snape reminds me to never be a coward. Harry is the person who tells me, no matter how horrible life is, we have to keep Marching On.
Forever a Potterhead.


Berätta gärna din första gång <3




DAGENS BILD

SÅÅÅ många minnen!!


Minnen

OMG! kan inte fatta hur lycklig jag blev när jag såg det här klippet jag har alldrig I MITT LIV sett ett mer vackrare än detta  <3


DID YOU KNOW THAT

J.K Rowling och Harry Potter har födelsedag samma dag (31 Juli)

I dom Spanska Harry Potter böckerna så har Nevilles padda (Trevor) översatts till en sköldpadda istället

Hela dom här åren har 6 st spelat Voldemort

Daniel Radcliffe spelade in parodin av Twilights Edward Cullen, i Simpson.

Tjejen som spelade Myrtle är egentligen 37 år gammal och är den gamlaste som ska föreställa en elev (spökelev rättare sagt)








DAGENS BILD

HAHAH SKRATTADE IHJÄL MIG! XD


The women in black

Ni vet alla säker att Daniel ska vara med i skräck filmen The women in black, men vilka ska kolla på den?
Jag vet inte om jag ska göra det för att jag gillar inte skräck filmer kmr drömma mardrömmar i flera dagar haha... för trailern kunde jag inte ens kolla färdigt på, för läskig!
Förästen kmr börja med Dagens bild alltså att jag lägger upp en ny bild varje dag.



Den sista trailern

Okej det här är den VERKLIGEN sista trailern av Harry Potter, det är inte exakt samma som den andra utan det är en annan, ächh ni får kolla så fattar ni ;)

DVDn kommer ut: 2011-11-16
ÅÅÅ VAD JAG LÄNGTAR



Le

Den här videon får mig verkligen att le vet inte varför, kanske är det för att jag fortfarande ser och kommer alltid se Daniel Radcliffe som Harry Potter. Och att se honom sjunga är bara.......wow, men ni måste hålla med att han ser ganska så rolig ut, och han är ju kortast av dom alla hahahahahah xD (nä men jätte fin är han egentligen)
KOLLA PÅ KLIPPET SÅ FÅR DU SE ;)


Snape

When im 80 years old I´ll be sitting in my rocking chair and reading Harry Potter,
and my family will say to me "After all this time?"
and I will say "Always"


ALDRIG GLÖMMA FRED!

Striden är utkämpad, Voldemort är död. Trots firandet överrallt finns det dom som inte klarar av att fira. Bland dom finns George och Percy Weasley. Den ena miste sin roliga tvillingbror och längtar efter att han själv dör också så han träffar honom igen, den andra anklagar sig själv för att hans bror är död.
Jag tycker att den sista filmen är den sorgligaste av dom alla, det är så många som dör och så mycet som händer att man nästan inte klarar av att kolla på den utan att gråta.
Det som jag verkligen hatar är att Fred dog han var jätte rolig, och i den sista boken kan man också se att Percy faktiskt bryr sig så han skyller allt på sig själv att det var hans fel fasst det egentligen inte var det
Efter denna strid kunde George ALDRIG mer trolla fram en Patrounus för alla hans bra minnen var med Fred :(






Crabbe Vincent arested!

Ni kanske redan vet det här men Crabbe han som är med i Malfoy hela tiden, jo han blev aresterad för en tid sen för att ha gjort 10 egna Marijuana växter hemma. Han är 19 år, tror att alla dom här pengarna han får har förändrat honom MYCKET, ni kanske undrade i sista filmen när Malfoy ¨tänker¨döda harry i det där rummet med massor med möbler? Jo ni KANSKE undrade varför en annan stod stod bredvid Malfoy och Goyle, det var ju för att Crabbe åkte till fängelse och blev därmed sparkad, det är inte bra med sånna nyheter i en Harry potter film om ni vet va jag menar ;)

jamie-waylett-vincent-crabbe-drug-charges

Han Ist för Crabbe
|
\/


Rupert Grint

WOW! HAR NI SETT DEN ELR? det är ju Rupert Grint (Ronald Weasly) som är med i en musik video!
Det är INTE han som sjunger men visst äger låten? ;)


ROLIGT FAKTA om filmerna

Okej har en fråga som du kan gissa på
Hur många trollspön har Daniel Radcliffe slitit ut när han spelade in filmerna?
Han hade slitit ut hela 60-70 TROLLSPÖN, asså det var jätte mycket trodde dom typ använde samma xD

den här är jätte bra

okej vet ni hur många gånger dom har målat in det där ärret på Daniel under hela dom här åren? 
ca 5800 på han omg vet ni hur mycket det är elr? :O

-Mer än 600 uniformer gjordes för Harry potter
-Mer än 25.000 uniformer gjordes för den sista filmen
-588 scener var byggda för att spela in den
-Dom 2 sista filmerna hade dom beställt 210.000 galleoner(deras mynt)

Den här är nog den som jag tyckte bäst om

-Peves är inget spöke, han var aldrig en levande människa, det är därför han kan tugga tuggummi och kasta saker. :O



kan ni fatta hur mycket tid och pengar dom har spenderat på filmerna man måste vara miljonär för att kunna göra en bra film (vet ju att dom får pengarna från oss tittare men ändå).







FAVORIT BOK

Hej Harry potter och fången på Azkaban är den bästa som jag har läst, för att jag inte läst klar halvblodsprinsen och Dödsrelikerna så vet jag inte hur dom är men just nu så det den :)
Jag tycker det är en jätte rolig bok för att det händer så mycket i den, jag kunde inte sluta läsa den. Varje gång jag kom hem ja bara sätter mig på soffan och sitter och läser den där i typ 1 timme hahahah..
slutet är ju jätte roligt också när han upptäcker att Sirius egentligen inte är nån mördare utan hans GUDFAR!
Om jag ska nämna en till favorit bok så är det nog den första (Harry Potter och de vises sten) för att det är ju där allt börjar, när jag läser brukar jag oftast tänka mig att jag är Harry potter kanske ni tycker jag är konstig nu eller? xD



Daniel Radcliffe blir intervjuad

Här blir Daniel intervjuad av hur det känns när den sista filmen kommer ut tycker det är en riktig rolig intervju!! :D


Harry potter

HEJ!

Det här är en blogg som bara handlar som filmerna Harry potter och skådespelarna och sånt...
HOPPAS ni kmr gilla den!


RSS 2.0